TW_022[small]

Gardiner och solskydd i Stockholm

Twist Rullgardiner

Twist Rullgardin är en modern och stilren gardin som passar varje fönster och varje utsikt. Gardinen består av två vävar som går omlott med omväxlande transparenta och täta segment. Resultatet blir ett vackert och varierande ljusinsläpp som du själv reglerar för att skapa en skön känsla inomhus.

En viktig detalj i din inredning

Kanske är det ränderna i Twist Rullgardin som understryker den känsla du vill uppnå med hemmets inredning. Säkert är att Twist Rullgardin förändrar känsla och ljusinfall i rummet. Twist Rullgardin finns i ett stort antal vävar och färger som anpassas efter dina önskemål.

En måttbeställd gardin

Hitta Luxaflex Twist Rullgardiner hos din närmaste Luxaflex återförsäljare. Vi har återförsäljare över hela landet, med stor facklig kompetens som står för råd och vägledning, i butik eller i ditt hem. Samtidigt får du möjlighet att utforska våra olika måttbeställda kollektioner, som rymmer gardiner i all världens färger, mönster och strukturer. Det är också där du gör din beställning.

Unika egenskaper

  • variationsrikt ljusinsläpp
  • flexibel avskärmning
  • stilren design

Modeller:

Twist Roller Blinds Overview

Medium

I vävsegment Medium är den transparenta väven alltid smalare än den icke-transparenta, vilket håller oönskat ljusinsläpp borta. Finns i en mängd olika vävar och kvalitéer som passar normalstora fönsterpartier.

Twist Roller Blinds Overview

Large

Likaså här är den transparenta väven smalare så att oönskat ljusinsläpp hålls borta. Till skillnad från vävsegment Medium har denna modell bredare ränder så att du får större utsikt. Perfekt för större fönsterpartier.

Twist Roller Blinds Overview

Modell A

Denna modell väljer du när du har ett fönster och vill ha en gardin. Modell A är den vanligaste av de två modellerna.

Twist Roller Blinds Overview

Modell B

Har du flera intilliggande fönster och vill att vävsegmenten ska gå i linje, är det modell B du ska välja.

Se vidare .. inspiration / Twist  gardiner