persienner_14

Gardiner och solskydd i Stockholm

Persienner

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att skärma av från solljus. Vill du bara ha in lite ljus vinklar du persiennlamellerna lite grann. Vill du ha helt mörkt vinklar du dem så mycket det går. Och vill du låta solen flöda in i rummet drar du upp persiennen helt och hållet.

Luxaflex® persienner

Megaview™

Luxaflex® Megaview™ är en helt unik 2325 mm aluminiumpersienn som vid första ögonkastet ser ut som vilken annan aluminiumpersienn. Det är först när du öppnar lamellerna som du ser det unika med Luxaflex® Megaview™. Med hjälp av en teknologi, som håller ihop två lameller, får du en helt unik utsikt, samtidigt som lamellen har en helt normal stängningsfunktion. Luxaflex® Megaview™ finns i många olika färger och produceras i bredder upp till 2,7 meter och höjder upp till 3 meter. Maximalarialen för Luxaflex® Megaview™ är 4 m2.


Aluminiumpersienn

Luxaflex® aluminiumpersienn finns i flera olika färger och alla har matchande över- och underlist. Välj mellan 25 och 50 mm breda lameller. Aluminiumpersiennen går att få med vridstång/snördrag, kedjedrag, snördrag och motor. Det ensamma snördraget fungerar både till drag och vinkling av lamellerna. Till vår persienn med 50 mm breda lameller kan du dessutom välja om du vill ha breda eller smala stegband till din persienn. En annan spännande produkttyp är aluminiumpersienn till våtrum, exempelvis badrummet. Maximal bredd och höjd för aluminiumpersienner varierar beroende på lamellbredd och fönstertyp.


Lightline

Lightline (EDB persienn) är en 25 mm persienn utan snörhål i främre delen av lamellen vilket gör att inget oönskat ljus strilar in. Lightline finns i kollektionens alla färger och är alltid betjänad med vridstång och snördrag. Lightline finns i bredder upp till 3,3 meter och höjder upp till 3 meter. Maxytan för en Lightline får uppgå till m2.


Ondulette®

Ondulette® är en dekorativ 25 mm persienn med utskurna mönster i lamellen som går att få i fyra olika mönster och fem olika färger. Ondulette® finns i bredder upp till 3,3 meter och höjder upp till 3 meter. Maxytan för en Ondulette® får uppgå till 6 m2.


Variozone™

Variozone™ är en persienn som ger optimal solavskärmning med stor flexibilitet. Persiennen är nämligen uppdelad i sektioner med 12 lameller per sektion. Sektionerna kan öppnas och stängas stegvis nerifrån och upp. Variozone™ finns i bredder upp till 2 meter och höjder upp till 3 meter. Maxytan för en Variozone™ får uppgå till 4 m2.


Träpersienn

En träpersienn skapar en skön känsla i fönstret men passar också bra som rumsavdelare. Träslaget i Luxaflex® träpersienner är lätt och smidigt och gör att produkten blir enkel att manöverera. Välj mellan smala eller lite bredare stegband. Trälamellerna är 50 mm breda och finns i sju olika färger.

Tänk på att trä är ett naturmaterial som förändras vid fukt- temperatur- och ljuspåverkan. Träpersienner finns i bredder upp till 2,4 meter och höjder upp till 3 meter. Maxytan för en träpersienn får uppgå till 4,8 m2.


Livsstilspersienn

Luxaflex® livsstilspersienn designar du helt och hållet själv. Du väljer över- och underlist i trä och kombinerar sedan med önskade aluminiumlameller i 50 mm tillsammans med 25 mm breda stegband i valfri färg. Du kan välja mellan 15 olika färger på aluminiumlamellerna och sju olika träfärger.

Livsstilspersienner finns i bredder upp till 2,4 meter och höjder upp till 3 meter. Maxytan för en livsstilspersienn får uppgå till 6 m2.

Se vidare .. inspiration / Persienner